Kopaonik

Otvaranje ski sezone 2019/2020 na Kopaoniku

Kao i svake godine, otvaranje nove ski sezone na Kopaoniku, planira se tokom prve nedelje decembra. Ove godine će se nova sezona otvoriti u periodu od 5. do 8. decembra 2019. godine.

Prvi Ski Opening na Kopaoniku se održao 2010. godine po ugledu na slične događaje u atraktivnim ski centrima u Evropi. Ovaj događaj svake godine, privuče veliki broj turista iz celog regiona, što ga čini veoma značajnim za turizam naše zemlje.

JP “Skijališta Srbije” odobravaju 30% popusta na kupovinu ski pass-a, tokom trajanja predstojećeg Ski Openinga. Osim ovih pogodnosti, očekuju se i povlašćene cene smeštaja u hotelima i apartmanima duž celog Kopaonika.

Ukoliko je snežni pokrivač nedovoljan za omiljene zimske sportske discipline, organizatori pribegavaju veštačkom osnežavanju staza, koja će omogućiti dovoljnu visinu snežnog pokrivača za nesmetano i bezbedno skijanje.

Svaki Ski Opening, prate i mnogobrojne aktivnosti, koje upotpunjuju dobru zabavu i bogat noćni život svih zaljubljenika u ovu planinu. Očekuju ih promocije, modne revije, nastupi bendova i popularnih DJ-eva, nagradne igre, ski takmičenja i nezaboravne Apres ski žurke.

Želimo vam da i ove godine uživate na Kopaoniku, u omiljenim sportovima na snegu i ostalim aktivnostima koje ih prate. Sigurni smo da će vaše prepričavanje događaja i oduševljenje dobrim provodm, koji ste doživeli na ovogodišnjem Ski Openingu, vašim prijateljima, trajati barem do sledećeg.

Call Now ButtonREZERVIŠI
error: Sadržaj sajta je zaštićen !!