FAQ

Našim gostima je na raspolaganju skijašnica, u samom centru planine u blizini ski liftova. U njoj, nakon celodnevnog skijanja na ski stazama Kopaonika, naši gosti mogu odložiti svoju ski opremu ili iznajmiti istu po povlašćenim cenama.

Tokom sezone za prevoz do staza, mogu se koristiti ski busevi, kojima je početna stanica u neposrednoj blizini smeštaja.

U našim Gold Lux apartmanima i studijima na Kopaoniku, omogućen je prostor za kuvanje, druženje i okupljanje, što ga čini idealnim za boravak porodica i manjih grupa. Ovime se ostvaruje  ekonomski benefit u odnosu na rezervisanje zasebnih hotelskih soba. Ovakav koncept smeštaja omogućava dovoljno prostora za okupljanje cele grupe ali i za zasebne trenutke njenih članova.

Objašnjenje smeštajnih kapaciteta:

STUDIO (garsonjera) – smeštajna jedinica u objektu, sa ili bez predsoblja. U istom prostoru se nalaze sledeći elementi: kuhinja sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba u odnosu na broj ležaja, kreveti, orman, zasebno kupatilo, sa ili bez terase.

APARTMAN (jednosoban stan) – smeštajna jedinica u objektu, sa ili bez predsoblja. Čine ga zasebna spavaća soba sa dva do tri ležaja, dnevni boravak sa osnovnim kuhinjskim elementima, jedan ili dva ležaja ili sofa/ležaj na rasklapanje za jednu do dve osobe, zasebno kupatilo, sa ili bez terase. Dnevni boravak i spavaća soba mogu, ali ne moraju, predstavljati zasebne prostorije.

Kako to funkcioniše?

Preuzimanje ključeva – Moći ćete da komunicirate direktno sa domaćinom da biste saznali kako da preuzmete ključeve. Bilo da ih preuzimate od domaćina lično ili koristite sanduče, moći ćete lako da pristupite objektu i počnete da uživate u odmoru!

Komunikacija sa domaćinom – U bilo kom trenutku možete kontaktirati domaćina ukoliko imate bilo kakvih pitanja pre putovanja, možda želite da mu javite kada stižete ili imate neki poseban zahtev. Komunikacija je uvek bez stresa.

Prijavljivanje – Možda ste uvek boravili u hotelima, pa niste sigurni kako da se „prijavite“ u apartman ili studio. Ne brinite, i drugi su se tako osećali! Zato domaćini pružaju sve potrebne informacije da biste se lako smestili.

 

error: Sadržaj sajta je zaštićen !!
Call Now ButtonREZERVIŠI