Aktivnosti

Tokom zimskog perioda, kada je ova planina “najživlja” i više nego atraktivna, našim gostima su na raspolaganju iskusni instruktori skijanja i snowborda sa kojima sarađujemo već nekoliko godina.

Kada kažemo Kopaonik, prva asocijacija obično bude “skijanje”, ali možemo slobodno reči da je ova planina mnogo više od toga. Ovo nije samo planinski masiv rezervisan za “zabavu na snegu” već i za mnoge druge sportsko-rekreativne aktivnosti. Takođe, ova planina ima značajan potencijal za razvoj drugih vidova turizma, kao što su kongresni, seoski, wellness turizam, avanturizam.

Danas postoji toliko drugih aktivnosti, u kojima možete uživati, a koje nisu rezervisane isključivo za zimsku sezonu.

Kako još možete da provedete vreme na Kopaoniku?

Zapravo, tokom cele godine, ova planina “živi”, a posebno leti, kada se mogu doživeti drugačije avanture na Kopaoniku. Preporučujemo vožnju kvadovima, planinarenje, pešačke ture sa vodičem, paraglajding, grupne vožnje “off road” vozilima, rafting na Ibru, obilaske brojnih manastira u okolini planine.

Čekaju vas Avantura park, Mountaincart, biciklističke staze, letnje skijanje, banjski turizam, vinske ture.

Osim, realizacije vaših privatnih i porodičnih aktivnosti radi odmora i rekreacije, u Gold Lux apartmanima i studijima na Kopaoniku, pružamo Vam i idealne uslove za korporativne i teambuilding vikende.

Kako bi boravak na planini našim gostima prošao što ugodnije, mogu koristiti rent-a-car usluge usluge od Beograda do Kopaonika, po povoljnim cenama.

error: Sadržaj sajta je zaštićen !!
Call Now ButtonREZERVIŠI